Vägghyllor

Vita vägghyllor

Vita vägghyllor pryder sin plats överallt. Det är en diskret färg som smälter in i omgivningarna och inte dominerar. Samtidigt så är den luftig och lätt, vilket ger ett avslappnat intryck i rummet. Det är inte heller svårt att kombinera dem med andra sorters möbler och färgskalor. Vita hyllor passar in överallt oavsett vilka färger man har i övrigt.

Vit vägghylla

Det finns en ganska stor variation på vita vägghyllor, speciellt om man går ut på nätet och letar. Möbelvaruhuset Furniturebox har ett mycket stort urval med vita vägghyllor i flera olika modeller och prisklasser. De erbjuder också fri frakt vilket är bekvämt och lönsamt, man sitter hemma och beställer och väntar sedan på varorna. En del vita hyllor är stora och rymmer bra många saker. Vissa är mycket långa och har flera olika lager och fack. Andra är lite mindre i storlek, de tar inte alls så stor plats och kan därför sättas upp så gott som var som helst i hemmet.

Hylla med mängder av små fack Hylla i högblank vit lack Hylla med tre fack

Med vita vägghyllor i hemmet kan man utnyttja utrymmen som annars går till spillo. Detta kan vara speciellt viktigt för de som bor i lite mindre lägenheter där varje kvadratcentimeter måste användas på ett smart sätt. Med ett par vita vägghyllor i hemmet kommer prydnadssaker och andra dekorationer äntligen upp i lagom höjd där de kan ses. Det skapar en trevlig balans i rummet och samtidigt kan man hålla golvytan fri för möbler och andra större saker.

Vit hylla med skjutbara fronter i stenimitation Hylla till barnrum med kattmotiv

Confident Living - en utmärkt
möbelbutik när man letar
snygga vägghyllor
till bra priser

Letar du vita hyllor i snygg design?
Hos Confident Living hittar du en stor mängd
supersnygga vägghyllor till låga priser

Confident Living Confident Living
Besök Confident Living
Se alla vägghyllor som finns att köpa hos Confident Living

På gång just nu:
Mängder med fantastiska
kampanjpriser och
rabatter på upp
till 60%

Trendrum
Besök Trendrum
Elegant svart vägghylla som passar in i de flesta vardagsrum, sovrum och kök Vit vägghylla i klassisk design Svart vägghylla