Vägghyllor

Hylla i ek med tre fack Hylla med fyra fack

I vardagsrummet vill man alltid ha det snyggt och organiserat. Det är ett rum där man gärna slappnar av och har det trevligt. Man ser på TV, läser böcker och umgås med familj och vänner, för att bara nämna ett par saker. Med ett par snygga vägghyllor i vardagsrummet kan man skapa en trevlig atmosfär där alla trivs.

Dels är ju vägghyllor till vardagsrum ett sätt till förvaring. De där böckerna man vill läsa, till exempel. Med en eller flera hyllor som sitter på väggen så har man dem alltid nära till hands, men de tar ändå inte upp golvyta som kan vara ganska värdefull i många hem. En vägghylla är ofta också ett alldeles utmärkt sätt att dekorera vardagsrummet och göra det riktigt mysigt. Man kan prova att ställa en krukväxt eller fina prydnadsföremål på hyllan, eller varför inte de bästa familjefotografierna.

Det finns flera snygga vägghyllor till vardagsrum. Svart och vitt är mycket populära färger, bland annat för att de passar in med så gott som allting. Även vägghyllor i ek är ett bra val, detta material är elegant men ändå traditionellt.

Formen på hyllorna är också mycket varierad, allt efter vad man är ute efter. En del vägghyllor är en prydnad i sig själva, med vackra utskurna detaljer eller en ovanlig form. Vissa hyllor har vridit en fyrkant och sätter den på sned, medans andra är flera kuber eller utrymmen som satts samman i en härlig design. Något som fångar blicken och ger vardagsrummet det där lilla extra.

Vägghyllor till vardagsrum

Vit hylla med modern design Vit hylla till vardagsrum med fyra fack Modern hylla i ek med spännande design Hylla till vardagsrummet med fack i olika storlekar

Letar du nya vägghyllor i snygg design?
Inredningsbutiken Confident Living erbjuder mängder
med snygga hyllor till mycket attraktiva priser

Confident Living - en utmärkt
möbelbutik när man letar
snygga vägghyllor
till bra priser

Confident Living Confident Living
Besök Confident Living
Se alla vägghyllor som finns att köpa hos Confident Living

På gång just nu:
Mängder med fantastiska
kampanjpriser och
rabatter på upp
till 60%

Trendrum
Besök Trendrum
Elegant svart vägghylla som passar in i de flesta vardagsrum, sovrum och kök Vit vägghylla i klassisk design Svart vägghylla