Vägghyllor

Vägghyllor till sovrummet

I ett sovrum vill man ha lugn och ro, det ska vara lite svalt och harmoniskt. Men det är också ett rum där man gärna förvarar sina kläder, kanske ser på TV eller gör andra saker. Därför brukar det finns behov av förvaringsmöjligheter, speciellt om man inte bor ensam. Förutom en stor garderob kan vägghyllor vara ett bra alternativ.

Med vägghyllor i ett sovrum så utnyttjar man varje del av rummet. Det kan ibland vara ett komplement till förvaring under sängen, byråer och garderober. En del vägghyllor har stora fack där man kan få plats med en korg eller ett par förvaringsboxar för att lägga saker i. Det blir lite som en praktisk liten byrå som hänger på väggen, och gör att rummet inte längre blir så stökigt eller plottrigt.

Sedan finns det snygga vägghyllor som man kan använda som dekoration. Kanske en liten hylla för fotografier, prydnadssaker eller en blomstervas. En del använder sig av en hylla istället för ett nattduksbord, där man kan lägga ifrån sig boken och glasögonen.

Vägghyllor till sovrum är alltså både dekorativt och praktiskt. De kommer i så många olika former och färger att man alltid kan hitta en som passar in med möblemanget. Dessa hyllor kommer att ge sovrummet ett estetiskt lyft, förutom att man får plats med alla sina saker.

Vit vägghylla med plats for väckarklocka, böcker och krukor Liten vit sovrumshylla med plats för fotografier, böcker och prydnadssaker Vitlackad hylla med tre lådor och tre fack Hylla med mjukt rundade hörn Hylla med tre lådor och tre fack Vit hylla med modern design Hylla i ek med tre fack

Letar du nya vägghyllor i snygg design?
Inredningsbutiken Confident Living erbjuder mängder
med snygga hyllor till mycket attraktiva priser

Confident Living - en utmärkt
möbelbutik när man letar
snygga vägghyllor
till bra priser

Confident Living Confident Living
Besök Confident Living
Se alla vägghyllor som finns att köpa hos Confident Living

På gång just nu:
Mängder med fantastiska
kampanjpriser och
rabatter på upp
till 60%

Trendrum
Besök Trendrum
Elegant svart vägghylla som passar in i de flesta vardagsrum, sovrum och kök Vit vägghylla i klassisk design Svart vägghylla