Vägghyllor

Vägghyllor till kök och matrum

Det finns många saker i hemmet som man vill ha nära till hands, som man kanske använder på en regelbunden basis. Eller så finns det olika föremål som man gärna vill kunna se, men som kanske inte behövs så ofta. En vägghylla är ett mycket praktiskt sätt att förvara dessa saker, eftersom de både är ur vägen men ändå samtidigt tillgängliga.

När man lagar mat i köket är det alltid bra att ha allt nära till hands. Det är så många små detaljer och ingredienser som behövs, och genom att ställa upp dem på en vägghylla så kan man snabbt nå dem under arbetets gång. Det finns idag många snygga och praktiska modeller att välja mellan - långa, korta, smala och breda. För att inte glömma alla de olika färger man har att välja mellan.

Vägghyllor i ett kök kan också vara ett utmärkt sätt att göra det ännu mysigare med trevliga dekorationer och blomkrukor. Återigen så handlar det om att försöka utnyttja det utrymme man har, men det är också ofta ett utmärkt sätt att göra tråkiga kala väggar lite snyggare. Med en eller ett par hyllor utplacerade på väl valda ställen kan man skapa ett kök som är både praktiskt och snyggt, där alla medlemmar i familjen kan trivas.

Det finns idag ett mycket stort utbud av vägghyllor i flera olika stilar på nätet att köpa. Tar man sig lite tid att ga igenom det breda utbudet som finns tillgängligt kommer man helt klart att hitta något som man verkligen tycker om och som kommer att passa alldeles perfekt in i köket.

Vit hylla med skjutbara fronter Vägghylla med dolda fästen Hyllset bestående av fyra vägghyllor i olika storlekar Praktisk vägghängd hylla med liten sarg som minskar risken att dina prylar, exempelvis kryddor, inte ramlar ner så lätt Hylla i högblank vit lack Vit hylla med plats for kokböcker och dekoration Vägghängd vägghylla som passar särskilt bra i kök och matrum

Confident Living - en utmärkt
möbelbutik när man letar
vägghyllor för köket
till bra priser

Letar du nya vägghyllor i snygg design?
Inredningsbutiken Confident Living erbjuder mängder
med snygga hyllor till mycket attraktiva priser

Confident Living Confident Living
Besök Confident Living
Se alla vägghyllor som finns att köpa hos Confident Living

På gång just nu:
Mängder med fantastiska
kampanjpriser och
rabatter på upp
till 60%

Trendrum
Besök Trendrum
Elegant svart vägghylla som passar in i de flesta vardagsrum, sovrum och kök Vit vägghylla i klassisk design Svart vägghylla