Vägghyllor

Vägghyllor i Ek

Vägghyllor i ek är både vackra och dekorativa. Det är ett fint träslag som passar bra med de flesta andra möbler i hemmet. Många föredrar dem naturliga, eventuellt med ett lager lack. Men de kan också målas i flera vacka färger, allt efter vilken stil man har i hemmet.

Vissa vägghyllor i ek är stora, med flera olika fack för att ställa saker i. De är mycket vackra i sig själva, och pryder verkligen sin plats på väggen. Man kan få plats med en hel del saker i dem. Andra är bara en enkel hylla med konsoller, dessa är ofta i en annan färg och kanske dekorerade. Ett alternativ på vägghyllor i ek är att ett eller flera hyllplan är målade i en avvikande färg, vitt eller svart hör till de mest populära. Man kan också dela av hyllorna vertikalt, och på detta sätt skapa naturliga små fack.

Vägghylla i ek Ekhylla med tre fack Ekhylla med fyra fack Hylla i ek med fyra fack

Vägghyllor kan användas både som förvaring och dekoration, och gärna en kombination av de två. De är vackra att se på, samtidigt som de är praktiska. Många rum får en härlig balans med hyllor i ek, oavsett om de är enkla eller har flera hyllor.

Vägghylla i ekdekor med tre fack Hylla i ek med dolda fästen

Confident Living - en utmärkt
möbelbutik när man letar
snygga vägghyllor
till bra priser

Letar du nya ekhyllor i snygg design?
Inredningsbutiken Confident Living erbjuder mängder
med snygga hyllor till mycket attraktiva priser

Confident Living Confident Living
Besök Confident Living
Se alla vägghyllor som finns att köpa hos Confident Living

På gång just nu:
Mängder med fantastiska
kampanjpriser och
rabatter på upp
till 60%

Trendrum
Besök Trendrum
Elegant svart vägghylla som passar in i de flesta vardagsrum, sovrum och kök Vit vägghylla i klassisk design Svart vägghylla