Vägghyllor

Vägghyllor till barnrum

Det är ingen stor nyhet att barn behöver plats för att leka, och att de trivs bra på golvet. Samtidigt så är det lite lättare för barnen att hitta alla sina leksaker om de inte ligger blandade i en stor låda. Därför är vägghyllor ofta ett mycket bra val för barnrum. Här kan man ställa upp allt som barnen behöver och de har det inom räckhåll. Sätt gärna upp hyllorna lite lågt, så att de själva kan ta vad de behöver.

Det finns idag många fina vägghyllor till barnrum som är anpassade just till barnens ålder. Det kan vara exempelvis gulliga motiv med blommor och prinsessor, dinosaurer eller kanske ett piratskepp. Barnen älskar allt detta, och det kommer att bli en fin dekoration i barnkammaren. Vit, röd, blå eller grön - det är bara att välja barnens älsklingsfärg.

En praktisk vägghylla kan också vara bra att ställa över sängen eller skrivbordet. Här kan de ställa alla sina skatter och prydnadsföremål, barn tycker ju om att samla på sig små saker. Eller kanske en liten hylla för deras böcker, allt praktiskt samlat på ett och samma ställe. Vägghyllor i barnens rum är ett mycket bra och smart sätt att förvara saker på, det ger lite mer fri golvyta och är även en snygg dekoration som alla barn tycker om.

Långsmal vägghylla i mjuka pastellfärger Rosa hylla i trä med motiv av Disneyprinsessor Hylla med motiv av stjärnor och text Hylla i trä med motiv från Disneyfilmen Bilar Hylla i pastellfärger Hylla i trä med motiv av Mimmi Pigg och sötsaker

Confident Living - en utmärkt
möbelbutik när man letar
snygga vägghyllor
till bra priser

Confident Living erbjuder en stor mängd vägghyllor
och förvaringsskåp i lekfull design som
passar perfekt in i barnens rum

Confident Living Confident Living
Besök Confident Living
Se alla vägghyllor som finns att köpa hos Confident Living

På gång just nu:
Mängder med fantastiska
kampanjpriser och
rabatter på upp
till 60%

Trendrum
Besök Trendrum
Elegant svart vägghylla som passar in i de flesta vardagsrum, sovrum och kök Vit vägghylla i klassisk design Svart vägghylla