Vägghyllor

Svarta vägghyllor

Med en eller ett par svarta vägghyllor blir rummet lite extra snyggt och modernt. Det finns flera olika modeller som alla kan hålla mer eller mindre saker. Vissa hyllor är bara tänkta för att ställa dekorationer, kanske en liten krukväxt, medan andra verkligen behövs för att förvara saker och ting. Bokhyllor, till exempel, behöver inte alltid stå direkt på golvet utan man kan med fördel prova att utnyttja väggarna för detta.

Svart vägghylla

Hos Furniturebox finns det många svarta vägghyllor att välja mellan, det är något som verkligen är populärt och därmed är utbudet större. De håller bra priser och erbjuder också fri frakt - bättre kan det nästan inte bli. Det är lätt att bläddra och se vad som finns, och tänka sig in i hur det kommer att se ut i ens eget hem.

Svart hylla med tre lådor Hylla i MDF och metall Svart hylla med fyra fack

En svart vägghylla kan ge ett rum det där lilla extra. Eftersom de passar bra ihop med andra färger och mönster är de lätta att kombinera med resten av möblemanget i hemmet. Genom att utnyttja väggarna kommer hela rummet att få en helt annorlunda balans, det kommer att se mer komplett och harmoniskt ut. Med en diskret färg som svart, men som ändå syns, blir det alltid rätt oavsett vilken stil man har på rummet i övrigt.

Hylla med två fack med svart utsida och vit insida Hylla i svartmålad MDF med dolda fästen

Confident Living - en utmärkt
möbelbutik när man letar
snygga vägghyllor
till bra priser

Letar du svarta vägghyllor till låga priser?
På Confidentliving.se hittar du alltid flera utmärkta
erbjudanden på vägghyllor

Confident Living Confident Living
Besök Confident Living
Se alla vägghyllor som finns att köpa hos Confident Living

På gång just nu:
Mängder med fantastiska
kampanjpriser och
rabatter på upp
till 60%

Trendrum
Besök Trendrum
Elegant svart vägghylla som passar in i de flesta vardagsrum, sovrum och kök Vit vägghylla i klassisk design Svart vägghylla