Vägghyllor

Om man inte har så gott om garderober eller golvyta så kan en billig vägghylla vara någonting man kan ha stor användning av. Med en eller flera billiga vägghyllor i hemmet bygger man uppåt på väggarna och kan i stället använda golvet för andra möbler. Samtidigt är det snyggt och trendigt med vägghyllor, här kan man visa upp sina prydnadssaker och andra skatter.

Billiga vägghyllor

Billiga vägghyllor kan användas för att skapa balans i ett rum. Fokus drar uppåt, och man ser en helhet. På nätet finns det mycket fint att välja mellan och Confident Living är en bra nätbutik som verkligen har ett stort utbud av hyllor och mycket annat. Deras priser är mycket rimliga, särskilt när det kommer till vägghyllor och samtidigt så bjuder de på fri frakt hela vägen hem, bättre än så kan det nästan inte bli.

Billig vägghylla i valnötsfaner Ekhylla med tre fack Hylla i högblank vit lack Svart hylla med tre lådor

Det finns flera olika modeller av billiga vägghyllor och de tillverkas också i en rad av material. Man kan lätt hitta en snygg vägghylla som passar in med det övriga möblemanget och den stil man har i sitt hem. Vissa billiga hyllor är inte målade, utan man får själv betsa eller måla dem i den färg man vill ha. Andra vägghyllor är en blandning av trä och metall, och mer eller mindre dekorerade. Om man vill använda dem till att visa upp vackra saker, så är ofta en enkel diskret hylla det allra bästa. Men om det bara är till för att förvara böcker eller andra saker så kan själva hyllan vara lite mer iögonfallande.

Hylla i ekdekor med tre fack Vit hylla med skjutbara fronter i stenimitation

Confident Living - en utmärkt
möbelbutik när man letar
snygga vägghyllor
till härliga priser

Dags för en ny och billig vägghylla?
Hos Confident Living hittar du ett stort utbud av
billiga hyllor i olika stilar och storlekar

Confident Living Confident Living

Köp snygga vägghyllor till låga priser online

Besök Confident Living
Se alla vägghyllor som finns att köpa hos Confident Living

På gång just nu:
Mängder med fantastiska
kampanjpriser och
rabatter på upp
till 60%

Trendrum
Besök Trendrum
Elegant svart vägghylla som passar in i de flesta vardagsrum, sovrum och kök Vit vägghylla i klassisk design Svart vägghylla