Vägghyllor

Vita vägghyllor

Vita vägghyllor pryder sin plats överallt. Det är en diskret färg som smälter in i omgivningarna och inte dominerar. Samtidigt så är den luftig och lätt, vilket ger ett avslappnat intryck i rummet. Det är inte heller svårt att kombinera dem med andra sorters möbler och färgskalor. Vita hyllor passar in överallt oavsett vilka färger man har i övrigt.

Vit vägghylla

Det finns en ganska stor variation på vita vägghyllor, speciellt om man går ut på nätet och letar. Möbelvaruhuset Furniturebox har ett mycket stort urval med vita vägghyllor i flera olika modeller och prisklasser. De erbjuder också fri frakt fram till hemdörren vilket är bekvämt och lönsamt. Man sitter och beställer och behöver sedan bara vänta på att varorna ska levereras. En del vita hyllor är ganska så stora och rymmer bra många saker. Vissa är mycket långa och har flera olika lager och fack. Andra är lite mindre i storlek, de tar inte alls så stor plats och kan därför sättas upp så gott som var som helst i hemmet.

Furniturebox Hylla med mängder av små fack Hylla i högblank vit lack Hylla med tre fack

Med vita vägghyllor i hemmet kan man äntligen utnyttja utrymmen som annars går till spillo. Detta kan vara speciellt viktigt för alla de som bor i lite mindre lägenheter där varje kvadratcentimeter måste användas på ett smart sätt. Med ett par vita vägghyllor i hemmet kommer prydnadssaker och andra dekorationer äntligen upp i lagom höjd där de kan ses. Det skapar en trevlig balans i rummet och samtidigt kan man hålla golvytan fri för möbler och andra större saker.

Vit hylla med skjutbara fronter i stenimitation Hylla till barnrum med kattmotiv Furniturebox

Furniturebox - ett utmärkt
möbelvaruhus när man letar
snygga vita vägghyllor
till låga priser

Ekfärgad hylla med fyra fack

Letar du vita hyllor i snygg design?
Hos Furniturebox hittar du en stor mängd
snygga vägghyllor till låga priser

Besök Furniturebox
Se alla vägghyllor som finns att köpa hos Furniturebox