Vägghyllor

Furniturebox

Vägghyllor till sovrummet

I ett sovrum vill man gärna ha lugn och ro. Det ska allra helst vara svalt och harmoniskt, men det är också ett rum där man gärna förvarar sina kläder, kanske ser på TV eller gör andra saker. Därför brukar det finnas behov av förvaringsmöjligheter, speciellt om man inte bor ensam. Förutom en stor garderob kan vägghyllor vara ett bra alternativ.

Med vägghyllor i ett sovrum så utnyttjar man varje del av rummet. Det kan ibland vara ett komplement till förvaring under sängen, byråer och garderober. En del vägghyllor har stora fack där man kan få plats med en korg eller ett par förvaringsboxar för att lägga saker i. Det blir lite som en praktisk liten sovrumsbyrå som hänger på väggen, och gör att sovrummet inte längre blir så stökigt eller plottrigt.

Sedan finns det snygga vägghyllor som man kan använda som dekoration i sovrummet. Kanske en liten hylla för fotografier, prydnadssaker eller varför inte en blomstervas? En del människor använder sig av en hylla istället för ett nattduksbord, där man kan lägga ifrån sig boken och glasögonen.

Vägghyllor till sovrum är alltså både dekorativt och praktiskt. De kommer i så många olika former och färger att man alltid kan hitta en som passar in med möblemanget. Dessa hyllor kommer att ge sovrummet ett estetiskt lyft, förutom att man får plats med alla sina saker.

Vit vägghylla med plats för exempelvis väckarklocka, böcker och krukor Liten vit sovrumshylla med plats för fotografier, böcker och prydnadssaker Vitlackad hylla med tre lådor och tre fack Hylla med mjukt rundade hörn Hylla med tre lådor och tre fack Vit hylla med modern design Hylla i ek med tre fack

Letar du nya vägghyllor i snygg design?
Möbelvaruhuset Furniturebox erbjuder mängder
med snygga hyllor till mycket attraktiva priser

Furniturebox

Furniturebox - ett utmärkt
möbelvaruhus när man letar
snygga vägghyllor
till låga priser

Ekfärgad hylla med fyra fack
Besök Furniturebox
Se alla vägghyllor som finns att köpa hos Furniturebox