Vägghyllor

Furniturebox

Vägghyllor till kök och matrum

När man lagar mat i köket är det alltid bra att ha allt nära till hands. Det är så många små detaljer och ingredienser som behövs, och genom att ställa upp dem på en vägghylla så kan man snabbt nå dem under arbetets gång. Det finns idag många snygga och praktiska modeller att välja mellan - långa, korta, smala och breda. För att inte glömma alla de olika färger man har att välja mellan.

Vägghyllor i ett kök kan också vara ett utmärkt sätt att göra det ännu mysigare med trevliga dekorationer och blomkrukor. Återigen så handlar det om att försöka utnyttja det utrymme man har, men det är också ofta ett utmärkt sätt att göra tråkiga kala väggar lite snyggare. Med en eller ett par hyllor utplacerade på väl valda ställen kan man skapa ett kök som är både praktiskt och snyggt, där alla medlemmar i familjen kan trivas.

Vägghylla med dolda fästen Hyllset bestående av fyra vägghyllor i olika storlekar Praktisk vägghängd hylla med liten sarg som minskar risken att dina prylar, exempelvis kryddor, inte ramlar ner så lätt Hylla i högblank vit lack Vit hylla med plats for kokböcker och dekoration Vägghängd vägghylla som passar särskilt bra i kök och matrum Furniturebox

Furniturebox - ett utmärkt
möbelvaruhus när man letar
snygga vägghyllor för köket
till härligt låga priser

Ekfärgad hylla med fyra fack

Letar du nya vägghyllor i snygg design?
Möbelvaruhuset Furniturebox erbjuder mängder
med snygga hyllor till mycket attraktiva priser

Besök Furniturebox
Se alla vägghyllor som finns att köpa hos Furniturebox

Köket är ett av de viktigaste rummen i hemmet. Det är dit alla dras och där man gör många olika saker. Förutom att laga mat och äta så är det ofta här som många sitter och skriver eller gör sina läxor. Det är alltså mycket viktigt att det finns plats för allt och alla, samt att köket alltid är väl organiserat. Vägghyllor kan därför vara en praktisk lösning för ett kök.