Vägghyllor

Vägghyllor i Ek

Vägghyllor i ek är ofta både vackra och dekorativa. Det är ett fint träslag som passar bra med de flesta andra möbler i hemmet. Många föredrar dem naturliga, eventuellt med ett lager lack. Men de kan också målas i flera vacka färger, allt efter vilken stil man har i hemmet.

Vissa vägghyllor i ek är stora med flera olika fack för att ställa saker i. De är mycket vackra i sig själva, och pryder verkligen sin plats på väggen. Man kan få plats med en hel del saker i dem. Andra är bara en enkel hylla med konsoller, dessa är ofta i en annan färg och kanske dekorerade. Ett alternativ på vägghyllor i ek är att ett eller flera hyllplan är målade i en avvikande färg, vitt eller svart hör till de mest populära. Man kan också dela av hyllorna vertikalt, och på detta sätt skapa naturliga små fack.

Furniturebox Vägghylla i ek Ekhylla med tre fack Ekhylla med fyra fack Hylla i ek med fyra fack

Snygga vägghyllor i ek kan användas både som förvaring och dekoration, och gärna en kombination av de två. De är vackra att se på, samtidigt som de är praktiska att ha I ett hem. Många rum kan få en härlig balans med ekhyllor, oavsett om de är enkla eller har flera hyllor.

Vägghylla i ekdekor med tre fack Hylla i ek med dolda fästen Furniturebox

Furniturebox - ett utmärkt
möbelvaruhus när man letar
snygga vägghyllor i ek
till låga priser

Ekfärgad hylla med fyra fack

Letar du nya ekhyllor i snygg design?
Möbelvaruhuset Furniturebox erbjuder mängder
med snygga ekhyllor till mycket attraktiva priser

Besök Furniturebox
Se alla vägghyllor som finns att köpa hos Furniturebox