Vägghyllor

Vägghyllor till barnrum

Det är ingen stor nyhet att barn behöver plats för att leka och att de trivs bra på golvet. Samtidigt så är det ofta lite lättare för barnen att hitta alla sina leksaker om de inte ligger blandade i en stor låda. Därför är vägghyllor nästan alltid ett mycket bra val för ett barnrum. Här kan man ställa upp allt som barnen behöver och de har det inom räckhåll. Om barnen råkar vara små - sätt gärna upp hyllorna lite lågt, så att de själva kan ta och plocka vad de behöver.

Det finns idag många fina vägghyllor till barnrum som är anpassade just till barnens ålder. Det kan vara exempelvis gulliga motiv med blommor och prinsessor, dinosaurer eller kanske ett piratskepp. Barnen älskar allt detta, och det kommer att bli en fin dekoration i barnkammaren. Vit, röd, blå eller grön - det är bara att välja barnens älsklingsfärg.

En praktisk vägghylla kan också vara bra att ställa över barnsängen eller skrivbordet. Här kan de ställa alla sina skatter och prydnadsföremål, barn tycker ju om att samla på sig små saker. Eller kanske en liten hylla för deras böcker, allt praktiskt samlat på ett och samma ställe. Vägghyllor i barnens rum är ett mycket bra och smart sätt att förvara saker på. Det ger lite mer fri golvyta och är även en snygg dekoration som alla barn och vuxna tycker om.

Långsmal vägghylla i mjuka pastellfärger Rosa hylla i trä med motiv av Disneyprinsessor Hylla med motiv av stjärnor och text Hylla i trä med motiv från Disneyfilmen Bilar Hylla i pastellfärger Hylla i trä med motiv av Mimmi Pigg och sötsaker Furniturebox

Furniturebox - ett utmärkt
möbelvaruhus när man letar
snygga vägghyllor
till låga priser

Ekfärgad hylla med fyra fack

Furniturebox erbjuder en stor mängd vägghyllor
och förvaringsskåp i lekfull design som
passar perfekt in i barnens rum

Furniturebox
Besök Furniturebox
Se alla vägghyllor som finns att köpa hos Furniturebox