Vägghyllor

Svarta vägghyllor

Med en eller ett par svarta vägghyllor blir rummet lite extra snyggt och modernt. Det finns flera olika modeller som alla kan hålla mer eller mindre saker. Vissa hyllor är bara tänkta för att ställa dekorationer, kanske en liten krukväxt, medan andra verkligen behövs för att förvara saker och ting. Bokhyllor, till exempel, behöver inte alltid stå direkt på golvet utan man kan med fördel prova att utnyttja väggarna för detta.

Svart vägghylla

Hos möbelvaruhuset Furniturebox finns det många svarta vägghyllor att välja mellan, det är något som verkligen är populärt och därmed är utbudet större. De håller bra priser och erbjuder också fri frakt i hela landet - bättre än så kan det nästan inte bli. Det är lätt att bläddra och se vad som finns, och tack vare alla fina produktbilder kan man verkligen tänka sig in i hur hyllorna kommer att se ut i ens eget hem.

Furniturebox Svart hylla med tre lådor Hylla i MDF och metall Svart hylla med fyra fack

En snygg svart vägghylla kan ge ett rum det där lilla extra. Eftersom de passar bra ihop med andra färger och mönster är de lätta att kombinera med resten av möblemanget i hemmet. Genom att utnyttja väggarna kommer hela rummet att få en helt annorlunda balans, det kommer att se mer komplett och harmoniskt ut. Med en diskret färg som svart, men som ändå syns, blir det alltid rätt oavsett vilken stil man har på rummet i övrigt.

Hylla med två fack med svart utsida och vit insida Hylla i svartmålad MDF med dolda fästen Furniturebox

Furniturebox - ett utmärkt
möbelvaruhus när man letar
snygga svarta vägghyllor
till låga priser

Ekfärgad hylla med fyra fack

Letar du svarta vägghyllor till låga priser?
På Furniturebox.se hittar du alltid flera utmärkta
erbjudanden på vägghyllor

Besök Furniturebox
Se alla vägghyllor som finns att köpa hos Furniturebox