Vägghyllor

Om man inte har så gott om garderober eller golvyta så kan billiga vägghyllor vara ett utmärkt sätt för förvaring. Man bygger helt enkelt uppåt på väggarna och kan i stället använda golvet för andra möbler. Samtidigt är det snyggt och trevligt, med billiga vägghyllor i hemmet kan man visa upp alla sina prydnadssaker och andra skatter.

Billiga vägghyllor

Billiga vägghyllor kan användas för att skapa balans i ett rum. Fokus drar uppåt, och man ser en helhet. På nätet finns det mycket fint att välja mellan och Furniturebox är en bra nätbutik som verkligen har ett stort utbud av hyllor och mycket annat. Deras priser är mycket rimliga och samtidigt så bjuder de på fri frakt i hela landet, bättre än så kan det nästan inte bli.

Furniturebox Billig vägghylla i valnötsfaner Ekhylla med tre fack Hylla i högblank vit lack Svart hylla med tre lådor

Det finns flera olika modeller av billiga vägghyllor och de tillverkas också i en rad av material. Man kan lätt hitta en vägghylla som passar in med det övriga möblemanget och den stil man har i sitt hem. Vissa hyllor är inte alls målade, utan man får själv betsa eller måla dem i den färg man vill ha. Andra vägghyllor är en blandning av trä och metall, och mer eller mindre dekorerade. Om man vill använda dem till att visa upp vackra saker, så är ofta en enkel diskret hylla det allra bästa. Men om det bara är till för att förvara böcker eller andra saker så kan själva hyllan vara lite mer iögonfallande.

Hylla i ekdekor med tre fack Vit hylla med skjutbara fronter i stenimitation Furniturebox

Furniturebox - ett utmärkt
möbelvaruhus när man letar
snygga vägghyllor
till låga priser

Ekfärgad hylla med fyra fack

Dags för en ny och billig vägghylla?
Hos Furniturebox hittar du ett stort utbud av
billiga hyllor i olika stilar och storlekar

Besök Furniturebox
Se alla vägghyllor som finns att köpa hos Furniturebox